2002. szeptember 4., szerda

Először vásárolható LEGO a magyar interneten


Már Magyarországon is megvásárolhatóak a LEGO népszerű termékei az interneten keresztül. A gyerekek kedvenc játéka szeptember 16-ig 10%-os kedvezményes áron szerezhető be a FOTEXNet új játékáruházának széles kínálatából, ahol számos termék közül válogathatnak az áruházba látogatók. A játékáruházban megtalálhatóak - olyan nagy sikerű filmek, mint a - Harry Potter és a Star Wars különféle LEGO termékei, de a kisebbek is kedvükre válogathatnak a nagy képzelőerőt igénylő, a gyermekek fantáziáját bővítő termékek között, vagy akár saját filmet is rendezhetnek a Steven Spielberg Filmstúdió LEGO készlettel.

Az új áruház minden korosztálynak kínál kedvére való játékot, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A LEGO mellett építőjátékokkal, babákkal, gyurmákkal, autókkal várja a kicsiket, de a társasjátékok, kártyák és autómodellek között kedvükre válogathatnak a nagyok is.

A FOTEXNet új áruháza folyamatos és időszakos akciókkal várja látogatóit; a LEGO mellett a mesekönyvek folyamatosan akciós áron szerezhetőek be, mind a játékáruházból, mind pedig a néhány nappal ezelőtt megnyílt új könyváruházból, a Barbie pedig szeptember 16-ig 15%-os kedvezményes áron vásárolható meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése