2003. szeptember 14., vasárnap

Ismét indul a bakterház - Vasútmodell-kiállítás és -vásár a Fonóban

A Fonó szeptember 18. és 21. között (csütörtöktől vasárnapig) idén is várja az ámuldozó gyermekeket és gyermeklelkű felnőtteket egy hosszú hétvégére. A tavalyi vasútmodell-kiállításon 100 méter hosszú terepasztalon, 70 négyzetméternyi területen pöfögtek a mozdonyok. Idén újra indul a kicsi vonat, s a rendezők – a Fonó Budai Zeneház és a LÁVA Egyesület – remélik, hogy a vasútmodellek szerelmesei most is a múlt évihez hasonló érdeklődést mutatnak a programok iránt.

A zeneház két koncerttermében és a vendégváróban állítják fel a terepasztalokat, melyek közül külön figyelmet érdemel a LEGO terepasztal (kilencéves "állomásfőnökkel"), s a nosztalgia-terepasztal, amely egy eredeti, az ötvenes években tervezett, helyreállított, működő modell.

A programra a gyűjtőket is várják, akiknek a program szervezői szívesen szolgálnak építési, tervezési szaktanácsokkal. Az érdeklődők mindemellett csillapíthatják éhségüket, szomjúságukat az utasellátó restiben, vasútmodelleket vásárolhatnak, illetve csereberélhetnek a börzén, s megszemlélhetik a vitrinekben kiállított újdonságokat és ritkaságokat.

Nyitvatartás: naponta 10 és 18 óra között.
Belépőjegy: egségesen 350 forint (nagycsoportoknak kedvezmény).
Cím: Budapest, XI. kerület, Sztregova u. 3.
További információ:
Peng György, LÁVA Egyesület, 06-20-916-1258

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése