2011. május 20., péntek

Jön a LEGO Harry Potter: Years 5-7

Gondolom senki nem lep meg, hogy a népszerű LEGO sorozat újabb taggal bővül.
És talán az sem okoz nagy meglepetést, hogy a közelgő Harry Potter film miatt a figurák ismét eme világba tesznek egy kirándulást. Tavaly már jelent meg egy rész, mely az első négy évet ölelte fel és a kiadó nem titkolta, hogy siker esetén folytatják az alkotást. Ma pedig hivatalosan is bejelentették a LEGO Harry Potter: Years 5-7 címet viselő epizódot, melyben az utolsó három könyvet/filmet dolgozzák fel.

"A LEGO Harry Potter: Years 5-7 a megszokott élményt nyújtja majd" - állítja Samantha Ryan, a Warner Bros. fejlesztésekért felelős részlegének igazgatója. "Ezzel a játékkal a TT Games minden Harry Potter rajongó igényét kielégíti és természetesen benne lesz a megszokott LEGO csavar is."

"A LEGO Harry Potter: Years 5-7-ben egy epikus végkifejletet mutatunk be, mely méltó lesz minden idők legsikeresebb filmsorozatához és minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást nyújt majd. Meghallgattuk az első rész rajongóinak kifogásait, véleményeit és ezeket természetesen figyelembe vettük a folytatás elkészítése során."

A LEGO Harry Potter: Years 5-7 a nyáron jelenik meg és konzolok mellett PC-re is érkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése