2009. október 17., szombat

Letöltés: heti ingyenjáték és demók

...
Találtunk azonban digitális legózást, azon belül is autó- vagy városépítést kínáló szoftvert, amibe boltot is építettek, így a jobban sikerült építményeket meg is rendelhetjük a dán gyártól.
...
Valószínűleg minden gyerek álmodozott már arról, hogy egy kifogyhatatlan LEGO halom közepén ül, és azt épít belőle, amit akar. Az álom most megvalósulhat, a cég LEGO Digital Designer nevű építőprogramjában bárki összerakhatja álmai kisautóit, házait, városát. A program nem csak építeni tud, készít nyomtatható összerakási útmutatót, amit fel lehet tölteni az internetre, vagy kinyomtatva be lehet vinni a cimboráknak.

A Digital Designer-ban nem lehet az egyes elemekre név szerint keresni, csak csoportok - ajtók, lapkák, kerekek, különleges dolgok - szerint lehet szűkíteni. A keresés vége ugyanaz a turkálás az alkatrészek között, mint a valódi LEGO-zás esetében. Ráadásul még azt sem kell megtanulni, hogy a kis háromszor kettesnek mi a hivatalos neve, ami annyira kéne a platóhoz.
Nagyon könnyű bármit megtervezni és megépíteni a programban. Az elemek szinte maguktól pattannak össze. A LEGO-zó az alap forgatásával és zoomolással segíthet a programnak kitalálni, hogy pontosan hová is akarja rakni a műanyag elemeket.  Többnyire azonban nem kell noszogatni a szoftvert, magától is elég precíz.

A Digital Designerben nem csak építeni lehet, a Design By Me módban összerakott modelleket meg is lehet rendelni a LEGO-tól. A különböző építményeket összerakási útmutatóval és csinos egyedi dobozzal együtt meg is lehet rendelni a játékgyártól. A készletek ára elég borsos, az alig maréknyi elemből álló kisteherautónkért közel 4 ezer forintot kellene kifizetnünk, de legalább igazán egyedi ajándék lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése