2009. október 21., szerda

Újjáéled a Queen – LEGO-ból


Ugyan ki ne ismerné a „We Are the Champions” vagy a „We Will Rock You” világszámokat? Most a LEGO Rock Band feléleszti a zenekar legjobb felállását – velünk, a játékosokkal.

Nem hiszem, hogy túl sokan lennének azok, akik nem énekelték baráti társaságban e két kiváló dalt el párszor – esetleg pár korsó sör társaságában. Nos, a LEGO Rock Band játéknak hála akár le is cserélhetjük magunkra Mercuryt. A bátorság hozzá csak haveri unszolgatás kérdése.
A két bulis szám régi űrt töltött be a zenekar-játékokban. Ráadásul a Legóvá avanzsált tagok – valljuk be férfiasan – akaratlanul is mosolyt csalhatnak a játékosok arcára. A legendás csapat LEGO felállása: Freddie Mercury, Brian May gitáros, John Deacon a basszusgitárral és Roger Taylor a dobnál. Így aztán pár haverral már – igaz, csak e két szám erejéig – saját Queen zenekart alkothatunk.

Persze a legutóbbi hasonló eset elég rosszul sült el: Kurt Cobain megjelenésén özvegye egyszerűen kiborult – mindenki bánatára, hiszen egyébiránt csodás kis darab volt. Most azonban valószínűleg pont ellenkezőleg fog sikerülni: Brian May már most azt kérdezi, hogy „Mikor játszhatok már vele?”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése