2011. március 6., vasárnap

Az Allee a jövő generációért: SOS Gyermekfalu és LEGO kiállítás


Milyen lehet a jövő? Erre a kérdésre ad játékos választ a LEGO Csoport ingyenesen látogatható kiállítása 2011. március 11-13. között az Allee Bevásárlóközpontban. A három napos kiállítás 2011-ben a közép-európai régióban először hazánkban mutatkozik be. Az Allee Bevásárlóközpont az esemény segítségével szeretné felhívni a figyelmet azokra a gyermekekre, akik nem nőhetnek fel saját családjukban. Ezért támogatja az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának munkáját és arra ösztönöz mindenkit, hogy személyi jövedelemadójának 1%-val segítsen azokon a gyermekeken, akiket az alapítvány nevel. Mindemellett a Bevásárlóközpont március 12-én vendégül látja a battonyai SOS Gyermekfalu lakóit, lehetőséget biztosítva a gyermekeknek a kiállítás megtekintésére és egy egész napos önfeledt játékra. A gyerekek csodálatos napjáról a Cinema City és a KFC gondoskodik.

A LEGO Csoport jövőépítő eseménysorozatára ellátogatók mesés utazást tehetnek a jövő világába, amit a rendelkezésre álló csaknem egymillió építőelem és egy kis kreativitás segítségével bárki a maga képére is formálhat. Az elkészült alkotásokat pedig a LEGO-földgömbön, illetve a tematikus pódiumukon ki is állíthatják. Az esemény különlegessége, hogy az építőelemek segítségével jobban és könnyebben megismerhetjük a gyerekek elképzeléseit és ötleteit. Mindez azonban nemcsak játék, a gyermekek alkotásait komolyan is kell venni, mert a jövő az ő kezükben van.

Az Allee Bevásárlóközpont fontosnak tartja, hogy a jövő felnőtt generációjának fontos és értékes tagjai legyenek azok a kisgyermekek, aki szüleik nélkül nőnek fel. A minél teljesebb és élményekben gazdag gyermekkor segíthet a minden szempontból sikeres nagykorúság megélésében. Éppen ezért az Allee Bevásárlóközpont fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának munkájára. A kiemelten közhasznú alapítványt bárki támogathatja személyi jövedelemadójának 1%-val, így nemcsak a szülők nélkül felnövő gyermekeknek segíthetnek mindazok, akik így döntenek, hanem egyúttal a jövőbe is befektetnek.

Az Allee Bevásárlóközpont március 12-én a Békés megyei Battonya településen működő SOS Gyermekfalu kis lakóinak biztosítja azt a lehetőséget, hogy meglátogathassák a LEGO Csoport budapesti kiállítását és kipróbálhassák a játékos jövőbe utazást. Az egész napos programsorozatot a LEGO Csoport, a Cinema City és a KFC étterem is támogatja.

Fontos technikai tudnivaló, hogy a személyi jövedelemadó 1%-nak felajánlásakor az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa számára kiállított rendelkező nyilatkozatban mindenképpen a következő adószámra hivatkozzanak: 18258772-2-43. A felajánlást 2011. május 20-ig tehetik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése