2009. január 9., péntek

Ingyenes családi hétvége


A LEGO nagyszabású családi hétvégére hív kicsiket és nagyokat január 24-25-én 10 és 17 óra között Nyíregyházán, a Nyír Plázába és az előtte levő térre. Minden program ingyenes!

Aki a nézelődés mellett szívesen bekapcsolódik a játékba, számos program közül választhat. A kicsiket bábjáték és a DUPLO játszóház, a nagyobbakat mágus és videojátékok, és sok-sok LEGO építési lehetőség várja a nagyszabású LEGO kiállítás mellett. A moziteremben ingyenes Stars Wars filmvetítés is lesz mindkét nap 10-től és 12-től a 2. teremben. A Nyír Plázában és az előtte levő téren emellett meseház, koncertek, lufibohócok, arcfestés, kézműves foglalkozások, ügyességi versenyek, és persze sok-sok meglepetés várja a résztvevőket.

Az anyukák, apukák, nagymamák és nagypapák, rokonok és barátok sem fognak unatkozni: kreatív jelmezeket, dekorációkat készíthetnek, sőt, a vállalkozó kedvű apukák videojáték versenyeken is bizonyíthatják ügyességüket. A LEGO sztárvendégekkel is kedveskedik a rajongóknak: szombat délután Szandi, vasárnap pedig Eszményi Viktória és Heilig Gábor ad koncertet.

A LEGO a családi hétvégére rajzversenyt is hirdet három kategóriában (2-5, 5-7 és 8-14 évesek). Arra kérik a gyermekeket, hogy vigyék magukkal a jövő LEGO városa témájú rajzokat a családi hétvégére. A rajzokat szombat délután kettőig lehet átadni a Nyír Plázánál levő parkolóban. A rajzokat a helyszínen kiállítják, a szakmai zsűri vasárnap értékeli a pályaműveket. A három kategóriagyőztes értékes LEGO ajándékot kap.
Ajándékok várják továbbá a kvízjátékok, versenyek részvevőit is.

A LEGO a családi hétvége előtt hatalmas ajándékcsomagot is küld a rászoruló nyíregyházi gyermekeknek. A város általános iskoláiba és óvodáiba érkezik majd az összesen 1200 kilogrammnyi LEGO kocka. A cég 780 kg DUPLO kockát adományoz a legkisebbeknek, és 420 kg LEGO SYSTEM kockával lepi meg a nagyobb gyermekeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése