2010. június 30., szerda

Megvan a LEGO-mozifilm rendezője


A Transformers indította el a mostani egyik fő mozis adaptációs hullámot, mely szerint a hollywoodi stúdiók mindenféle gyerekjátékok, robotok, babák és társasjátékok alapján készítenek filmeket. A LEGO sem akar kimaradni.

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. tervezett LEGO-mozifilmje megtalálta rendezőjét - illetve rendezőit, hiszen Phil Lord és Chris Miller, a tavaly év meglepetéssikerének, a Derült égből fasírtnak a rendezői már a tárgyalások végső stádiumába értek a stúdióval. A duó ráadásul nem csak a rendezői, hanem a forgatókönyvírói posztot is betöltené.

Egyelőre a tervezett film történetéről semmit sem lehet tudni, csak annyi biztos, hogy egy családi kalandfilm lenne, mely a LEGO világban játszódik, s a mai divatnak megfelelően animációs és élőszereplős jeleneteket ötvöző hibrid lenne. Ez utóbbi műfaj egyébként csak a rendezők prezentációját követően kristályosodott ki, hiszen sokági sem a Warner, sem a LEGO cég nem tudta, hogy élőszereplős vagy 100%-ban animált irányba induljon el filmjével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése